Monday, January 11, 2016

SOOVITAN oma viimase aja lemmiktooteid


Juba enne jõule tahtsin ma kingiideede käes vaevlevaid inimesi aidata paari ideega, aga aeg läks kuidagi nii kiiresti ja sinnapaika see soovitus jäigi. Kuna nüüd käreda külma tõttu on mu nahk jälle ekstreemselt kuiv, tuli mulle käsi kreemitades meelde, et ma ei olegi seda postitust veel ära kirjutanud. Parem hilja kui mitte kunagi. Ehk on kellelgi kasu. 
Ma muidugi ei tea, kuidas seda postitust kirjutada, et see usaldusväärselt kõlaks, mitte kohutava kohutava reklaamina, aga kuna ma ei oska teistsugune olla nagu ma olen, siis lihtsalt kirjutan. Nii nagu asjadest arvan, igaüks loeb siit välja, mida ise tahab:)


1. Magrada kadakaseep Rhassoulsaviga. Esiteks meeldib mulle kadakalõhn ja teiseks jääb nahk beebipehme. Uskuge mind, minu jaoks on see VÄGA oluline, sest oma sajatuhande veidruse juures on mul ka selline veidrus, et ma ei kannata kuiva nahka. Ma ei suuda oma käsi katsuda kui need on sellised vastikud ja kuivad, eriti kui nad on talvel ka külmast veel sinakasvalged. Öäk! Ja seepärast on mul väga hea meel, et ma enda jaoks Magrada seebid avastasin. Nende toodetega saate tutvuda  ja tellida siin. Vaarikaseep kookosega lõhnab muide jumalikult. Nagu te võib-olla teate olen ma ka lõhnafriik. Näiteks kui ma käin hotellides, siis minu plusspunktid saavad alati need hotellid, mis hästi lõhnavad. Kõlab küll totakalt, aga no näiteks GMP hotell Pühajärvel on üks selline hea lõhnaga hotell. 

2. SRV kuiva naha näokreem on mu viimase aja PARIM LEID. Nagu öeldud olen ma talviti hädas väga kuiva nahaga ja seepärast on mulle väga oluline hea niisutav kreem. Muidugi sobib alati ka vana hea klassika Elisabeth Ardeni Green Tea with Honeydrops, mis mind juba sadatuhat aastat on välja aidanud hädast. Pluss lõhn! Kellele ei meeldiks selle EA kreemi lõhn? Isegi kui Green Tea lõhnaõli on "so yesterday", siis kuulub see ikka mu lemmikute hulka. Juba aastaid. Hind on ka hea sellistel "vanakooli" toodetel (näiteks siin). Aga tagasi SRV kreemi juurde. Ma ei oska isegi sõnadesse panna KUI hea see kreem on. Mu nahk ei kisu kusagilt ega ole nagu paber. Ainuke miinus minu jaoks on see, et ta ei lõhna ägedalt/seksikalt/maitsvalt. Paljude jaoks on see ilmselt pluss, aga mulle meeldivad kirsi-ja ploomi- ja šokolaadi-ja vaarikalõhnalised asjad;) Kuigi tegu on näokreemiga, siis mina kasutan seda ka oma kuivadel jalgadel. Eriti varvastel ja kandadel. Te ei kujuta ette kui koledad ja kuivad mu jalad ilma kreemitamata on. Eks ta natuke kreemi raiskamine on, aga niisutatud naha nimel pole mul millestki kahju. SRV tooted on müügil Ülikooli apteegis.

3. Naljakas, et minu kolmandaks lemmiktooteks on saanud Irina Erise Provoke Light Radiance Base. Kui ma kunagi siin oma "alasti tõega" välja tulin, siis ma küll ütlesin, et mulle tundus, et jätab naha värskemaks ja tervemaks, aga praegu talvel on sellest saanud minu (hõreda sisuga) kosmeetikakotist lemmiktoode. Ma ei kasuta igapäevaselt jumestuskreemi ja igapäevaselt ei raatsi ma end selle SRV kreemiga ka sisse määrida, sest tuub on otsakorral, aga niisutamata nahaga ma talvel välja minna ei taha. Nii ma siis proovisingi seda IE aluskreemi. Ja olen vaimustuses. Nahk on 1) niisutatud 2)särav (aga mitte idaeuroopalikult sädelev) ja 3) klaarim (selles mõttes, et naha ebaühtlused peida vära). Mõnus klaar jume jääb näole.

Ahjaa, Salon+ salongist soetasin ma mingi aeg tagasi endale  Joico K-pak šampooni + palsamikomplekti kahjustatud ja ületöödeldud juustele. See on ka igati väärt oma hinda. Mu juuksed, mis mõnda aega tagasi olid veel nagu takutuustid, hakkavad  juba juuste moodi välja nägema. Hetkel on komplektile soodushind ka.

Vot selline ilublogija nurgake tänasesse hommikusse!

No comments:

Post a Comment