Friday, December 4, 2015

Winter wonderland


Täna öösel sadas maha kilomeetripaksune lumi (okei, loomulikult ma liidan veidike, aga tõesti nii paks lumi tuli, et jube raske on mitte jõulumeeleolus olla). Ma autojuhina ei ole küll absoluutselt lumefänn, kuid lapsevanemana loodan ma siiralt, et lumi homseks ära ei sula, sest lubatakse plusskraade. Ma mõtlen, et võib-olla suudan ma Idale esimese suusakooli homme-ülehomme teha. Ma muidugi juba kujutan ette, MILLISE kisa saatel see toimub, sest kui ta millegagi hakkama ei saa, siis ta lihtsalt karjub nii nagu keegi tahaks teda auto alla ajada.
Lisaks sellele on mul plaanis ka lõpuks maja ära kaunistada ja kusagilt kuusk hankida. Eile lappasin ma ajakirju ja ajasin inspiratsiooni kaunistusteks taga. Ideed on mul head, aga ma olen halvim diy-taja, nii et ega sealt ilmselt midagi sellist ei tule nagu ma oma vaimusilmas näen, aga ma pean lihtsalt proovima. See ümbrus siin ajab mulle hetkel freaking Martha Stewarti tunde peale.

We have so much snow that it is hard not to be in a Christmas spirit. As a driver I am not a huge fan of snow, I would not mind winters without snow, but as a parent I really hope the snow does not go away. I am thinking of trying to go skiing with Ida. Of course I can already picture how much she will be screaming, because when she doesn't manage something at once she starts yelling like crazy and I do not exaggerate. 
I also have plans for Christmas decorations, I found some  things in the magazines which are so me, but it's often so that I can have good ideas, but as I am the worst diy-maker, I am sure it will not be like in the magazine. But I have to try. And bake. I have to bake. The snow had the strangest effect on me. I feel like a freaking Martha Stewart (wannabe). 

Ma loodan, et minu kaunistused tulevad veerandki sama kaunid kui selles ajakirjas /I hope my Christmas decorations will be at least something like these pretty things in the magazine

Saate ju aru, miks ma tahaks Idaga suusatamist proovida?/ You can understand why I feel the urge to go try skiing with Ida? 
Ida lasteaias on täielik jõulumeeleolu. Kohe kui uksest sisse astud, tekib tunne nagu oleks laste jõulumaale sattunud. Lisaks sellele on neil iga päev erinevad jõulutegevused. Ma ei saaks lasteaiaga rohkem rahul olla. /The kindergarten looks like a Christmas Village for children. The moment you walk in, the Christmas spirit hits you. And they have som many activities for every day. I could not be more pleased with the kindergarten,



Hullumeelne, kui leidlikud on inimesed./The wildest and coolest Christamas decoration in town. Note to self: go crazy with decorations next year. #lovelovelove

Seitsme Norras veedetud kuuga ei oleks mul mitte mingi probleem õues lumehanges lõunatada/õhtustada. Võib-olla peaks detsembris seda oma külalistega katsetama? Ah, tšikid, mis te arvate? /Seven months in Norway has changed me so much that I could easily enjoy lunch/dinner outside in the snow. Should I try this with my guests in December? What to you say, girls? 

Suuremad ja väiksemad Sjoggid on Lillehammeri vallutanud. Idal teeb see tuju vaid rõõmsaks. Täiesti uskumatu, kuidas üks maskott on meie peres kõigile naha vahele pugenud /The Sjoggs in every size have conquered the town. It will make Ida so happy. Unbelievable how one mascot has found the way to our heart. But isn't he sweet? 

Ma annan endast parima diy-projektide tegemisel, aga.../ I am doing the best I can, but diy-projects are not my cup of tea. They never come out as I see on Pinterest. They look more like Pinterest-fails usually.

Paar suveniiri pusisin valmis. No ei tulnud kõige hullemad, aga muidugi mitte ka päris sellised nagu mul plaanis oli. /I managed to make some souvenirs. They're not too bad, but of course the outcome is not like I imagined in my head. 

2 comments:

  1. Oo, mulle meeldib see lasteaia jõulukalendri idee! Ilmselt ahvin. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on tõeliselt vahva, ahvimist väärt;) ja lisaks on neil igas rühmas tühi advendikalender akna peal, kuhu iga päev tekib uus pilt/tegevus. Sa peaks selle lasteaia endale sõpruslasteaiaks sebima (neil muidu oli Kelmikülas kusjuures), saaksite ilmselt üksteisele palju toredaid ideid jagada. Sina neile, kuidas mähkmevabaks saada näiteks!

      Delete