Monday, April 6, 2015

Retrokohvri saladus


Mõnda aega tagasi sain ma ühe toreda kirja. Üks mu blogilugeja oliostnud maja, mille pööningult tuli muude asjade seas välja ka tore retrokohvrike, mis oli pilgeni täis 1970-1980 aastate lasteriideid. Tal tuli mõte, et võib-olla annaks nende riietega üks Moepühapäev korraldada.
Mul oli sellise pakkumise üle ääretult hea meel, sest riided selles kohvrikeses olid tõepoolest imearmsad, tõelised nunnudused. Koostöös Sand In Your Shorts lastemoeblogiga me sellise ürituse kuupäeva paika panimegi. Siinkohal teen ma suure kummarduse Karisele, kes kõik need asjad kenasti ära triikis ja sinna sobivad aksessuaarid juurde leidis, aastase lapse kõrvalt. Mina oma 1,5aastase kõrvalt ei jõudnud sellega tegeleda.
Ainuke asi, millest mul on kahju, on see, et me unustasime ära munapühad. Kui me veebruaris seda kuupäeva paika panime, siis ei tulnud meile pühad meelde, aga just munapühad ja pikk nädalavahetus ju seekord just olid. Ja see tähendas ainult ühte - publikut oli seekord vähe. Sellest oli mul paganama kahju, aga mul on siiski hea meel, et retrokohvri aarded peale aastakümnete pikkust kopitamist pööningul siiski päevavalgust nägid. Tore oli ikka. Nagu alati Moepühapäevadel.



















No comments:

Post a Comment