Monday, November 24, 2014

Siis kui mu elu nagu "Väike maja preerias" on



Siis kui me Marianniga Pärnus käisime, pidi ta ära minestama kui kuulis, mis muusika mu Mondeo-Matis mängib (tol hetkel käis "Pähklipureja" ja "Pulp Fiction" soundtrack), mis filme ma vaatan (üks mu lemmikutest ilmselgelt "Pulp Fiction", siis igasugu veidrad filmid nagu "Eyes Wide Shut", "Hukkunud alpinisti hotell", "Tuukrikell ja liblikas", "Melanhoolia" jne jne jne jne) ja kui ma oma mõningaid vabaaja tegevusi, nt et me teeme "Õhtusöök kaheksale" grupiga üksteisele advendikalendri, mainisin, läks see tema jaoks juba liiga hullumeeleseks. 
"Mis elu sa elad?"küsis ta siiras hämmingus olles,"mis oled mingi "Väike maja preerias" või, et saate kokku ja punute patse ja laulate kaminavalgel?" Jp. Mõnikord just nii ongi. Ma ei ole küll väga osav (loe:kannatlik) iseilutegija, aga mul on tahtmist ja siis ma meisterdan. Teinekord küünlavalgel. 

Täna sain ma valmis advendikalendri kingituste pakkimise. Miks raisata raha pakkepaberile kui väga kenad kinkekotid saab täiesti tavalisest ajalehest. Siin nad on. Minulikult tiba lopergused, aga mu meelest väga armsad. Omamoodi. 



Ainult suuremaid kingikotte ei suutnud ma veel teha. Või ütleme siis nii, et mul ei olnud piisavalt kannatlikkust ajalehti kokku kleepida, nii et ma tibake pidin ikka petma ja kasutama valmis pakendeid, aga muidu olen ma lõpptulemusega täitsa rahul. 

Enne seda käisin ma paaril lastesünnipäeval. Kuna ma midagi lastele kinkida ei oska, siis kõige lihtsam on kinkide raha, et laps(evanem) saaks ise otsustada. Niisama ümbrik on mu meelest ka mannetu, nii tuli natuke loomingulisemalt läheneda. Tulemus(ed) on siin: 





Vaja pole muud kui üht purki, natuke paela, kaunistusi, üht wc-paberi rulli, salvrätti, komme ja raha. Kommid purki, raha sinna keskele peitu ja ongi natuke teistmoodi "rahaümbrik" valmis. 

11 comments:

  1. Mis loogikaga te seda advendikalendrit teete? Et loosisite, kes kellele? Äge mõte tundub :)

    P.S. Su ema sünnipäevakaart (viimane pilt) on ikka ülilahe!

    ReplyDelete
  2. "Projektijuht" loosib igaühele numbrid ja nimed, kellele pakid teha tuleb, nii et igaüks teeb 24 pakki. Ja siis pannakse neist pakkidest kokku 8 kalendrit

    ReplyDelete
    Replies
    1. 23 kinki on tillemad ja odavamad ning 24.pakk on midagi kraad "kangemat". Hästi tore mõte on:)

      Delete
    2. Kas see on siis nii, et sa tead, et teed paki Mallele 1. kuupäevaks ja Pillele 2. kuupäevaks? Või sa ei tea, kellele satub 1. kp pakk? Väga intrigeeriv igatahes :D

      Delete
    3. Just nii. Pakk nr 1 Mallele, pakk nr 8 Pillele, pakk nr 17 Maiele jne...

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Loen Te blogi igapäevaselt, pole paandunud fänn, aga ajaviiteks tore vaheldus.
    Üldiselt ma sõna ei võta ega sekka midagi lisa, aga täna teen erandi.
    Mismõttes, et "mis elu sa elad?". Muidugi mõista saan aru, et miskit polnud halvaga õeldud/küsitud, aga Teid isiklikult mitte tundes, küll aga piltide ja kirjapandute järgi eeldaks, et täiesti normaalset elu. Kiidan Te kunstipärast (?) maitset ning kuna ma siin kommenteerin juba, avaldan kiitust ka pakendite kohta. Taaskasutus on pop ja selletõttu vahva, et ise viitsisite nokitseda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, muidugi oli see naljana mõeldud, et noh ma teinekord teen ja kuulan ja loen asju, mida vbla minult ei eeldaks;)

      Aga tänan heade sõnade eest!

      Delete
  5. Millal, oh millal, sa jõuad neid asju meisterdada?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui Ida magab või teeb mõnes köögikapis inventuuri:)

      Delete
    2. Ah jaa, muidugi.
      Minu laps ju ei maga ja suppi "keetis" kui minagi... :)
      Tubli! jaksu!

      Delete