Monday, October 13, 2014

Põhjamaine originaalne romantiline N.O.R.A. ehk andekas Anary Diibis


Eile oli Diip jälle (peaaegu vaid) beebide päralt. Viimati oli maja beebisid täis kui Ida oli viiekuune ja terve seltskond oktoobris sündinud beebisid Diibis "pidu pidasid" (loe: oma emadel kohvetada lubasid).
Seekord olid beebid ja natuke suuremad lapsed andeka Anary kudumite modellideks. Tuleb tunnistada, et ma jälle kartsin natuke (nii nagu enne esimest Mon Amie moeetendust), sest nii tillukesi modelle pole me ju varem kasutanud, aga täiesti uskumatu, KUI tublid kõik lapsed olid. Nagu tõelised modellid. Heas mõttes. Kannatlikud ja kuulekad. Kuna maja oli tänu brunchile hommikust saati rahvast täis olnud, siis oli Diibis eile üsna palav, ma kartsin, et tillukesed modellid sulavad kudumites üles, aga nad olid nii tublid. Ja nunnud! Kordan end ja ütlen, et ei oleks mina uskunud,et minu suust sellised sõnad tulevad. Aga näe tulevad.

Aitäh, Anary, vahvate kudumite eest! (Ma alati imestan, et kuidas need meie suguvõsa naised, kõik peale minu, nii andekad on.) Aitäh, Liis ja Mymimm muinasjutukaruga külla tulemast! Karukesest tahan ma lausa eraldi kirjutada. Ja kõige suurem aitäh tillukestele modellidele! Aitäh! aitäh! aitäh!

        Kohtumiseni juba 25.10 kui moeetendusega astuvad üles Mimi Disain ja Bluebird.


Ma lihtsalt pidin pildiseeriat alustama selle pildiga, kus ma võõrale lapsele keelt näitan. Tõeliselt naiselik. Ja emalik. Õnneks ülejäänud pildid on ilusamad. Ilusatest inimestest. 





  























                       







Piltide eest ikka suur kniks Efkale - http://efkaphoto.com/


4 comments:

  1. Aitäh kutsumast! Meil oli väga vahva pärastlõuna!

    ReplyDelete
  2. Meie poolt ka suur aitäh võimaluse eest üks pühapäev teistsuguseks muuta! :) Ja Emily sai esimest korda modellikarjääri katsetada :)

    Janely ja Emily

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rõõm kuulda, et rahule jäite! Kõik lapsed olid nagu modelliks sündinud:)

      Delete