Wednesday, September 3, 2014

Siis kui me fännidena esireas istusime


Ühel ilusal hilisuvisel päeval otsustasime me Diibi uksed suletuks jätta. Ei, me ei kirjutanud uksele "Suletud ilusa ilma tõttu" nagu Anders, Eva-Lotta ja meisterdetektiiv Kalle Blomkvist kingsepatöökoja uksele kirrjutasid. Meie otsustasime külastada Vanamõisa käsitöölaata, kus Eesti Toidu Telgis toimus toiduetendus nimega "Kulinaarne duett". Tuntud hobikokad-toidublogijad kutsusid oma partneriteks professionaalsed kokad ja Tomm sai oma pratneriks sellise toreda blogija nagu Pireti, kes peab blogi Puhas rõõm. 

Teate, mulle on alati (st sellest ajast saati, kui ma Norras kartulite koorimise selgeks sain ja vaid võileibade valmistamiselt järgmisele level'ile astusin) toidu valmistamine meeldinud. Mulle on alati meeldinud köögis toimetada. Viimasel ajal juhtub seda aga väga harva. Ma tegelikult ei mäletagi, kuna ma viimati midagi süüa-süüa tegin, ikka pigem klopsin midagi kiiruga kokku, mis hamba all päris ei karju või taldrikult vastu vaadates sööjaid päris surnuks ei ehmata.. Eks sellel, miks ma eriti tihti kööki askeldama ei jõua, on muidugi erinevaid põhjusi ja "segavaid faktoreid", aga viimasel ajal ma olen kuidagi tundnud, et pole mõtteid. Kõik tundub nii igav või siis on mus tekkinud mingi hirm, et ma ei saa hakkama. Et ma ei oska nii hästi ja siis parem ei tee. Nüüd ma mõtlesin ümber ja võtan uuesti julguse kokku. Hakkan jälle süüa tegema. Kui muidugi aega on. Või antakse;) 



















     Fotod: Lauri Laan, Eesti Toidu Telk. Samal lehel on üleval 
ka kõik Kulinaarsete Duettide retseptid.  Minge kaema! 



4 comments:

  1. Kas tohib küsida, et kui palju su abikaasa sinust vanem on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Halli juuksetooni järgi ei saa alati vanust määrata, tean mõnda alla 30 aastastki, kes juba peast hallid.

      Delete
    2. Me ise naerame, et abielu minuga on halliks ajanud:D aga noh kui tõsiselt, siis minagi tean mitut alla 30-aastast hallipäist meest.

      Delete