Friday, May 9, 2014

Mis saab siis kui Prangelitega koos reisile minna?



"Prangelitega reisil" võiks olla kohe omaette nähtus või siis kohe selline omaette reisitüüp. Elamusreis näiteks. Sest võib pea anda, et kui autos on kasvõi üks Prangel, siis juhtub asju. Nii ka seekord. Autos oli lausa kaks Prangelit  (emme ja onu Tarmo) ja mis te siis arvate, et see reis läks ilma väikeste vimkadeta. Oo ei!
Seekord suutsime me laevast maha jääda. Kujutate te ette! Me hakkasime messilt piisava varuga sõitma, aga kui 17km saab sõita kiirusega 4km/h, siis juhtuski nii, et sadamasse jõudes oli seal täielik tühjus. Laeva tagumik veel paistis.
Ega midagi. Päev siia või sinna. Ja korraga mul sähvatas. Mul on kasutamata päris paras ports SAS boonuspunkte. Mõeldud-tehtud. Prouad-preilid sõidavad homme bussiness class´is Tallinna, sel ajal kui onu Tarmo ja emme laeva lähevad oleme meie juba koduses Ussipesas.
Ega me Britt Idaga pole mingid lihtsad tüdrukud, kui reisida siis ikka juba nagu peenemad preilid. Ega teised pea teadma, et see tasuta boonuspunktidega reis on.

Peaasi, et me lennukist maha ei jää;)








2 comments:

  1. lihtsalt mõte, mis pähe viskas - turvahäll jääb autosse laevaga tulema või lennukisse kaasa, et rahulikult saaks Tallinnast edasi ka sõita?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Turvahäll jäi laeva, aga Tallinnas sai tuttavatelt asendushäll laenatud õhtuks. Muidu oleks tiba keeruline olnud.

      Delete