Thursday, April 10, 2014

DIIP. Neli kuud hiljem.


Kuidas läheb DIIPil neli kuud hiljem? Eesti Maitsed Täna käis kaemas. Kindlasti on asju, mida veel paremaks muuta, kuid sellest hoolimata on rahvas resto omaks võtnud. 
Meie teeme omalt poolt kõik, et resto ikka ja aina paremaks läheks. Kohe kohe on menüüsse lisandumas uued kevadised toidud ja huvitavad veinid. 
Selles valguses teeb mind kurvaks, et ikka veel leidub ÜKS inimene oma saatjaskonnaga, kes ei suuda leppida, et Tallinnas üks vahva resto juures on. 
Alles nädal aega tagasi käisime me kogumas puuduvaid allkirju, et need linnale edastada. Et see tsirkus ometi üks kord otsa saaks. Asjad ei saa korda üle öö. Kõik teavad seda. Teab ka see inimene. Ja ta kasutab mõnuga veel viimaseid võimlusi meie elu raskeks teha. Ta loodab siiralt ja südamest, et ehk õnnestub tal veel Diip resto elu ära rikkuda. 
Ma küsin veelkord: "Miks?" Ma olen kurb. Aga toidupiltide vaatamine teeb mu tuju rõõmsaks. Te vaadake vaid neid värve!

Diip on kevadekuulutaja. Toomas Läätse taldrikud lähevad kevadel “roheliseks” kohe, kui vähegi on midagi värsket kusagilt võimalik leida.

Restost, mis elab koos aasta-aegadega ning lähema ümbruse elurütmiga, oskavad kohalikud lugu pidada.

Alati seest pisut roosakaks küpsetatud sealiha on kindlasti üks parimaid kogu Tallinnas.

Kalamaja salatileib on üks resto lemmikuid. Seda võib tellida leival või saial, lihaga või lihata.

Fotod: Lauri Laan (Eesti Maitsed Täna)



No comments:

Post a Comment