Sunday, December 22, 2013

Iga päev uued rõõmud

Diip on endale saanud uue sõbra. Sõbra, kes eile meile teada andis, et ta teeb kõik, et restoran kinni pandaks ja rõhutas, et samas tahaks ta meiega sõbralikult läbi saada. Kas need kaks lauset juba üksteisega vastuolus ei ole? Just saying...
Lisaks toidulõhnade probleemile häirib meie sõpra nüüd ka suitsetamine. Jaa, ma sellest aru. Aga ma ei saa aru, kuidas teda ei häiri oma maja elaninikud, kes suitsetavad tema ukse ees ja akna all, küll aga segavad teda inimesed, kes suitsetavad tänaval (mitte meie ukse ees, kus me oleme suitsetamise keelanud). Need tänaval suitsetajad teda häirivad, sest tegu on restorani külastajatega ja nemad segavad, oma maja klemmide suitsetamine on aga okei. Loogika? Kas ainult mulle tundub, et puudub?
Ma ei oska selle peale enam midagi öelda. Kuigi ma eelistaks (pärast lapse sündi), et inimesed üldse mitte kusagil mitte kunagi ei suitsetaks, saan ma ju aru, et ma ei saa inimestel keelata parklas või tänaval suitsetada.

Samuti levitab keegi kuulujutte, et oleme avatud ilma lubadeta, et meie vastu on seetõttu esitatud kohtule kaebus ja et kogu korteriühistu, kui mitte kogu Kalamaja on meie restorani vastu.  Huvitav, kas see võiks olla sama sõber?
Samas saan ma aga majaelanikelt vaid positiivset tagasisidet, inimesed on toetavad ja ei kurda üldse ja pole kaugeltki mitte restorani vastu.

Tõeline jõulutunne tuleb kohe peale tänu uuele sõbrale:) Hakka või inimeste headusesse uskuma.

No comments:

Post a Comment