Thursday, October 3, 2013

Emotsioon nr 80

Meil on hetkel peres kaks autot. Ühel neist suutsin ma eile niigi pastlad rehvid veel rohkem katki sōita. Nii et nende peale väga loota ei saa ja turvalisuse huvides tuleks need kohe ära vahetada. Teisel autol läksid katki ōhkpadjad, mis tähendab, et auto seisab liikumatult nädala-paar kuni uued padjad saabuvad.
Ka Ruudolfi uute rehvidega ei ole rottidel maainimestel nii, et lihtsalt lähed poodi ja ostad, vaja on otsida. See vōtab aega.

Ja nüüd ma mōtlen, et kui suur vōiks olla tōenäosus et 1) mul on vaja arstile sōita just siis kui Ruudolfi pastlad on salaja täiesti otsad andnud ja teine auto seisab ōhkpatjadetult kasutult hoovis ning me ei saa liikuma; 2) Ruudolfi pastlad annavad otsad poolel teel arstile ja ma sünnitan kusagil metsa vahel autos; 3) Ruudolf on uued pastlad saanud ja Marek on autoga linnas, nii et mina olen autotu ja abituna üksi metsas ning Hugo peab sünnituse vastu vōtma ehk pōhimōtteliselt nagu variant 1, aga natuke skeerim?

Kas igaks juhuks peaks sabarakuna Marekil kogu aeg kaasas töllerdama vōi oleks muretum ITK lähedusse korter üürida? Ma kindlasti saaks küll oma metsas sünnitusega, mille Hugo vastu vōtab, nii Ōhtulehte kui Reporterisse, aga ma ei tea, kas see on just see 15 minutit kuulsust, mida ma tahaks. Ma oleks eelistanud kasvōi "Minu Norra" kirjutamist:D

9 comments:

  1. Päeva soovitus: hakka Holby't vaatama, siis saad kõigega hakkama. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aa ōigus, ma vōin Maiki ka enda juurde moosida selleks ajaks, tal pidi tänu seriaalile olema metsik kogemus;)

      Delete
  2. Kas ilma õhkpatjadeta auto ongi kohe liikumisvõimetu või te ei sõida sellega lihtsalt turvalisuse mõttes?
    Kui viimane variant, siis ma sünnituse puhul siiski riskiks sellega sõitmisega ja sõidaks kasvõi tigukiirusel haigla poole :)

    ReplyDelete
  3. Hetkel on ikka päris liikumisvōimetu. A jääb veel murutraktor:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aga seda ma tahaks kohe oma silmaga näha, kuidas sa murutraktoriga sünnitama sõidad :D

      Delete
    2. teen otseülekande blogisse:D

      Delete
  4. Kas kiirabi siis ei tuleks või?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui nad Ussipesa üles leiavad, siis eks nad ikka tulevad:)

      Delete
  5. Ma pakuks veel variandi endale auto rentida, odavam ikka kui ITK kõrval korterit :)

    ReplyDelete