Tuesday, September 17, 2013

Secondhand-printsess


Meil oli eile linnas olles veidi vaba aega ja kuna me olime Paavli kaltsuka vahetus läheduses, siis oleks olnud patt sinna mitte sisse astuda. Kui ma paar päeva tagasi leidsin Humanast 22 euroga väikeste mööndustega just sellised saapad nagu olin tahtnud, siis Paavli kaltsukast leidsin ma eile ilma igasuguste mööndusteta just sellised saapad nagu ma olin tahtnud. Pruunid madalad pannaldega poolsaapad. See, et nad viis eurot maksid, on lihtsalt puhas boonus.

Lisaks suutsin ma sealt leida kaheksa euro eest kleidi ja 1,50 eest roosa pontšo. Paar asja, mis hetkel juba kripeldavad, jäid veel poodi. Kuna ma tänu ühele blogilugejale leidsin hakkaja noormehe, kes on Diipi nõus nokitsema soovitud serviisist lambi, siis mul on kahtlane tunne, et pean uuesti sammud Paavli tänavasse seadma. Mul ei ole kodus lihtsalt sobivat serviisi. Ja see ju tähendab ka, et saan kripeldama jäänud asjad ära osta;)
Ühtlasi vaatasin ma ennast eile peeglist ja avastasin, et olen tõeline secondhand-printsess. Pooled mu riided on pärit erinevatest second-handidest. Pildil olev kampsun on leitud Õismäe Humanast kaheksa euro eest ja must kleit 1,50 eest Laagri Humanast. Ma ei tahagi enam päris poest asju osta...

Ise olen rahul!




No comments:

Post a Comment