Wednesday, July 10, 2013

#Stockholm #Oxelösund #Shopping #Sightseeing

Olgugi, et seekord suutsime me Rootsis olles vältida suuri kaubanduskeskusi ja muid tavapäraseid main stream poode, saan ma öelda vaid, et reis läks peaaegu ilma shoppinguta. Peaaegu;)
Aga no vaadake neid second hand leide! 225SEK eest serviis, 35SEK eest teekann, 60SEK eest heegeldatud tekk...
Ja noh ma jätan ütlemata, et beebipoodidest ei saanud me ka üle ega ümber. Emme käskis! Ja mina kuulan ju sõna. Meil on varsti suuremat maja vaja.







6 comments:

  1. Oota, mis mõttes nagu, et OSTAD lapsele heegeldatud teki!!!! Milleks mina siis olemas olen, hallooooo?????????????

    ReplyDelete
  2. Aga kes on öelnud, et heegeldatud tekke võib vaid üks olla? Ja et sellest ei saa hoopis laudlina? Ma ei saanud ju seda lihtsalt poodi jätta:P Aga sina võid kenasti heegeldama hakata, mul on selle üle vaid hea meel:)

    ReplyDelete
  3. Ma pole muidugi veel otsustanud, et kas heegeldamine või kudumine, aga no eks sinna ole aega ka veel. :)

    ReplyDelete
  4. Ära ütle, et Rootsis on ka asjalikke ja norm hindadega sekkareid?! Ma tahan kaa! Sinna oleks mugavam minna kui Taani ju...njaaa, paneb mõtlema.

    ReplyDelete
  5. Oi, Stockholm ja selle lähiümbrus oli täis ägedaid ja täiesti mõistlike hindadega second hand ja vintage poode. Pärast neid tundusid kõik tavapoed nii igavad. Soovitan täiega!

    ReplyDelete
  6. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete