Friday, July 5, 2013

Paavli kaltsukas

Ma tean, et tegelikult ei tohiks häid second hand poode reklaamida, sest mida rohkem rahvast, seda vähem kaupa ja lõpuks kallimad hinnad, aga ma lihtsalt ei saa teisiti. Paavli kaltsukas oli liiga lahe ja tegelikult need, kes second handides käivad, sest "nad on liiga vaesed, et pärispoodi minna" nagu ma kusagilt lugesin taaskasutuse kohta käivaid kommentaare, teavad seda poodi niikuinii.

Mu uued kingad on nii ägedad, et ma tahaks lausa lõputult häštäägida. #toocooltobetrue #killerheels #pregnancywontstopme #etc. Lisaks sellele sain 6 euro eest üliilusad rasedateksad (jp, vabatahtlikult ajan taga raseda riideid). Pool poodi oleks võinud tühjaks osta. Õnneks/kahjuks jäi aega väheks ja rahakott tuli ka appi. Ükski kord oli selle tühjusest kasu. Vist.
PS: kaltsukates käies, ära lase korrakski silmist asju, mis "võib-olla" meeldivad. Nii jäi tädi Merle ilma heegeldatud tekist, mida ta "just vaatas" ja mina kollasest käekellast. "Vaata, see kell on ka täitsa äge..."hakkasin ma letil olevat kella näitama, kuid sekundi vältel, mil ma mujale vaatasin, oli see juba kadunud.



3 comments:

  1. Selle vea vastu, et "ah, ma pärast vaatan seda asja uuesti!" eksitaksegi üldjuhul vaid korra :) Ma olen niimoodi ägedast vihmamantlist ilma jäänud.
    Kõigest saan aru, ainult sellest mitte, miks mul jalatsitega kunagi ei joppa...Neid ma küll eriti ei ole leidnud sekkaritest.

    ReplyDelete
  2. Ma olen ka mõelnud kaltsukatesse tsekata, et ehk leiab midagi ilusat soodsa raha eest selga, et viimastel raseduskuudel kanda, aga mu viitsimine on jäänudki selle taha, et olen endale sisestanud, et ma ju nagunii ei leia midagi. :D
    Humanas korra vist käisin ja no seal olid küll väga koledad asjad rasedatele järel, pealegi veel XL suurustele.
    Nüüd lugedes (tegelikult alati kellegi kaltsukakäikudest kuuldes) tuleb jälle isu peale, et peaks ikka käima ja uurima.. :D

    ReplyDelete
  3. Mina olen sekkarite ikka tõeline fänn. Kuigi Paavlis on viimasel ajal rohkelt Inglismaa odavpoodide kaupa ning nad panevad nendele poppidele asjadele samad hinnad millega sa poest ka seda soodukalt osta saad, eriti Inglismaalt. Aga siiski, siiski, milliseid imelisi vintage kleite ma sealt odavalt leidnud olen, ühe 2 eurose kleidi kohta saan kandes alati komplimente. :) ja kui ma aus olen, siis tegelikult ma enam ei mäleta millal ma riideid nn päris poest ostsin, eile vaatasin üht salli täiesti suvalises poes ning hind oli 39 eurot, saatsin nad mõttes pikalt.

    Kõige ägedamad poed leiab maapiirkonnast, kus hinnad ongi tavaliselt kuni kaks eurot ning külarahva maitse tihti sinu omaga ei ühti. Kodukandis käies ei tule oma lemmikust sekkarist kunagi tühja kotiga välja. Imeline!

    ReplyDelete