Thursday, July 11, 2013

Emotsioon nr 42

Ma olen totaalselt "sisse imetud". Beebiasjad tunduvad armsad ja ma olen kade teiste rasedate peale. Noh, et kui nad endale Moosese hälli soetavad või lihtsalt puhtjuhuslikult kingiks Burberry titemantli saavad.
Ma nüüd ei teagi, mis oleks õigem: kas a) kusagil pimedas Jaburdavat Mallut rünnata ja Burberry mantlit endale nõuda või b)Perekoolis teda mustata, nii et ta ise selle vabatahtlikult Ussipessa saadab? (Sest tema ei ole ju ometi nii nõme tarbimis- ja brändimaniakk nagu mina)*
Veider see rasedate maailm!

* igaks juhuks, et keegi mind ennast kusagil pimedas ei ründaks, ütlen, et tegin nalja.




3 comments:

  1. Minu meelest oleks huvitav mind mustata, kuid ka pimedas ründamine tunduks tore - kaks rasedat rüselemas kuskil pimedas.

    ReplyDelete
  2. Aga ootame selle ründamisega siis veel veidike, noh et kui ma veel natuke paisun, suure kõhuga oleks see pimedas rüselemine ilmselt veel ägedam. Ja augustis hakkab juba varem pimedaks ka minema.
    Burberry mantli nimel kõigeks valmis.

    ReplyDelete
  3. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete