Thursday, May 9, 2013

Täna...


...tahaks ma lihtsalt öelda: "head värdjad, meisterdage endale vildist munad, mida pigistada kui jälle hood peale tulevad".
Ilmselgelt võib sellest välja lugeda, et mul on paha tuju.  Ma saan aru, et tegelikult ei tohiks, aga asjad ja olukorrad ärritavad mind. Mind ärritab Janeki töökoht, see tekitab mus stressi ja ma lähen vihaseks. Üks osa minust tahaks, et Janek lihtsalt astukski sealt minema, võtaks oma "Tiugu ja Kandle" (loe: Sirts-Siresääre, kellega nad viimased aastad nagu sukk ja saabas koos on, nii et ma juba hakkan Siresääre peale kadedaks minema*) jätaks Bumsteri võtmed lauale ja astuks selg sirgus minema.
Teine osa minust aga kardab, et mis siis saab kui ta tõepoolest seda ka ühel ilusal päeval teeb. Seda ma ju ka ei taha. Ma ei taha, et ta tööl oleks ja ma ei taha, et ta tööl ei oleks. See ärritab mind. Kust leida "Tiugule ja Kandlele" uus töökoht?  Nii et ma saaks ka rahulik olla. Sest  minu "konditsioonis" ei tohi ju ärrituda...

*kuna inimesed aeg-ajalt ikka kipuvad minust valesti aru saama, siis igaks juhuks ütlen, et loomulikult pole ma Siresääre peale tegelikult kade. Me lihtsalt lõõbime, et ta veedab Janekiga tunduvalt rohkem aega kui mina ja Mangi horoskoop ennustas kaljukitsele "sügavamaid tundeid inimese vastu, kes on ammune sõber" vms.

No comments:

Post a Comment