Monday, May 20, 2013

Neli nippi, mis ma nädalavahetusel õppisin


Nipp nr 1 - kuidas peenrad korda saada: külla tuleb kutsuda meheema. Mu peenar ei ole kunagi varem nii ilus ja korras olnud. Või siis tegelikult peaks ütlema, et mul polegi varem peenart olnud, mul olid lihtsalt erinevad lilled umbrohu sees.

Nipp nr 2 - kuidas triikimist ootavad triiksärgid ilma triikimata triigituks saada: külla tuleb kutsuda ema. Kortsus pluusid tuli panna uuesti pesumasinasse ja emal õigesti kuivama panna. (me kõik teame, et ta on alla andnud, et mulle selgeks teha, kuidas triiksärke õigesti kuivama panna, sest ma ei saa ju sokkidegagi hakkama.)  Ausõna, tund aega hiljem olid särgid "triigitud".

Nipp nr 3 - kuidas korrastamist vajav silt ilma liigse vaevata korda saada: külla tuleb kutsuda sõbranna koos mehega.  Samal ajal kui rasedad päikest võtsid, oli sõbranna mehel silt puhastatud ja värvitud. Nagu uus.

Nipp nr 4 - kuidas vältida nõude pesemist: paar korda tuleb jätta oskamatu mulje. Ja nii ei lubagi Janek mind enam kraanikausi lähedale. Mulle sobib.  (Huvitav, kas ta hakkab ka nõudepesumasina saabumisel minu (nõudepesumasinas) pestud nõude puhtust üle kontrollima?)

Mulle tundub. et nädalavahetusel sai nii palju ära tehtud. Nii kerge vaevaga. Ilmselt tuleb natuke kasuks ka mu uus "haigus":D

No comments:

Post a Comment