Sunday, October 7, 2012

Kust leida meest?

See on väga lihtne. Kui ma oleks vallaline, siis ilmselt ei peaks ma üldse muretsema. Täna näiteks pakkus potensiaalne mehekandidaat mulle oma telefoninumbrit Selveri kassasabas. Koputas õlale, vaatas otsa ja palus oma number meelde jätta. Et ta saaks mulle siis  ise helistada!
Nojah, natuke viltu see pick up tal ju läks, aga ikkagi punktid proovimise  eest;)
Ja mis sellest, et ta end nii plätuks joonud oli, et alkoholiaurudest, mis teda ümbritsesid, oleks vabalt ise purju jääda võinud. Purjus keeduvorsti ja õlut ostev ehitaja - doesn't it sound like a dream? Kui ma poleks Janekiga abielus, oleksin  ma sellisest võimalusest sekunditki kõhklemata kinni haaranud.*

Muidugi üks asi jääb mind siiski nende pick up'ide puhul piinama. Mind on nimetatud maailma kõige ilusamaks naiseks, mind on endale naiseks palutud ja lubatud mulle osta kõik, mida ma tahan, mulle on pakutud oma numbreid, rääkimata sellest palju kordi on minu numbrit küsitud. Seda kõike purjus  meeste poolt. Tsiteerides elavaid klassikuid, ütlen ma "kammooon raisk!" Kas ma olen mingi bomši magnet? Paistab see kuidagi välja nagu ei suudaks ma  retardiks joonud meestele vastu panna?

(Tänasele "kosilasele" tuleb muidugi andeks anda, ise ma teda provotseerisin, tõstes piima ja liha kõrval kassalindile ka õllepurgid. Mis olid mõeldud Janekile. Ausalt.  Mitte endale poe nurga taga manustamiseks. Aga võib-olla ta selle pärast mind välja valiski. Et vot on tore naine, ostab mehele õlut ja puha:)

Igatahes. Loo kokkuvõte. Joodikud kipuvad minus nägema Miss Universumi ja Täisliku Naise ristsugutist. Übernaist! Ja kui te olete veel vallaline, aga ei ole liiga valiv, siis Unistuste Mehe võib leida Selveri kassasabast.

 * Igaks juhuks mainin ära, et lugemiseks on soovitav käivitada oma sarkasmi-mõõdik






4 comments:

  1. Äkki see on kuidagi vanusega seotud? Ma olen ka viimasel ajal hakanud kummalisi lähenemiskatseid saama, nt Püssikas lähenes üks ilmselt ülekaaluline mees ja lähenemiseks kasutas minu jaoks täiesti uudset lauset, nimelt: "Kas te viina joote?"

    ReplyDelete
  2. Aga mis teha kui kaine peaga ei julge küsida ja auru all või pohmakas ei tundu äraütlemine ka nii hull. Ja kui hästi läheb, siis paar õlut lohutuseks nurga taga ja ei mäletagi järgmisel päeval:)

    ReplyDelete
  3. Aga mis juhtub, kui seis on vastupidine - sina purjus, mehed kained? Äkki lööd samuti kõigile külge ja pinnid numbreid?

    ReplyDelete
  4. "Kas te viina joote?" on parim pick-up line. Ma loodan, et olid ikka nõus, jõite viina ja vahetasite numbreid;)
    Aga mis puutub meeste numbrite pinnimisse, siis nii purjus ei ole ma vist veel olnud. A võib olla pole ka veel nii vana, et nii julge oleks:D

    ReplyDelete