Wednesday, September 21, 2011

No lõpuks ometi!


Nii palju kui mul tööinimesena võimalik on jälgin ma ikka poole silmaga "Vapraid ja ilusaid" (ma ei tea, kes see idioot on, kes kava kokku paneb nii, et tööinimesed ei saa mitte mingi nipiga maailma parimat seriaali vaadata. "Õnneks" tulevad aeg-ajalt appi haigused, koera haigused, pühad jms:)).
Igatahes.
Ma olen juba ammmmmu mõelnud, et seep on igavaks läinud, sest Brooke ja Ridge on minu teada juba terve igaviku koos olnud (samas ma pead anda ei saa, sest sarja näen ma nii umbes kord iga kolme kuu tagant ja selle ajaga on tegelikult tõenäosus suur, et Ridge on vahepeal Brooke'is lahutanud, Tayloriga abiellunud, Tayloriga lahutanud ja jälle Brooke'iga abiellunud) ja mitte keegi pole surnud ning jälle uuesti ellu ärganud.
Aga mis ma loen selle nädala telekavast? Brooke kukub lennukiga alla ja jääb kaduma! Ilmselt saab surma ka, peetakse kenad matused ja just siis kui Ridge on jälle Taylori juurde tagasi läinud, ärkab Brooke jälle ellu. See kõlab ju loogiliselt, eks?
Lõpuks ometi! Ja nüüd kui keegi jälle surema ja ellu ärkama hakkab, on mul kohe kahju, et sari mõnel sobivamal kellaajal ei ole.

3 comments:

  1. Mul meenub Vaprate ja ilusatega kohe see, kuidas ma suuremat piigat oodates Heinarile pea-aegu, et lausa kallale läksin, sest ta ei lasknud mul neid vaadata :P Nüüd poel kahjuks või õnneks aastaid enam vaadanud :)

    Ps. Tegelikult proovin, kas saan oma anonüümse staatusest lahti, sest ühte blogisse sain ma oma nime all kirjutada :DDD

    ReplyDelete
  2. http://www.youtube.com/watch?v=pNOFPHUl-Oo << kahjuks on siin ainult esimesed 6000 episoodi :)

    ReplyDelete