Tuesday, June 28, 2011

MIDA TEEVAD TOAD KUI MEID KODUS POLE?

Vannituba pani elutoaga uue remondi puhul räigelt pidu ja leidis hommikul, et ta on kusagil oma kraanikausi katki kukkunud. Elutuba aga ei suutnud hommikul kuidagi leida enda aknaid ja nurgadiivanit.

Vannituba küsis masendunult: “Täitsa p…s, kle me k...äisime eile väljas ka ve?”

Elutuba: “Vist jah... ma vaatan, et olen kolimisteenustele eile kella 03:00 ajal helistanud.... seega vist sõitsime jah kusagile..."

Vannituba: “ Krt, fakk jah, käisime eile Korteris, näe leidsin piletid vetsupotist."

“Mida p…t ma ilma akendeta ja nurgadiivanita tegema hakkan, mis elutuba ma enam olen... Vello tuleb koju ja saab hirmus vihaseks,” põdes elutuba.

“Öäääähhhh...ma tegelt väga ei pabistaks,” ringutas ja haigutas vannituba end veetorude raginal.

“Miks?” ei saanud elutuba aru.

“Mis sa arvad, et ta oskab meid kahtlustada ve... ta arvab, et murti sisse või käis ta eelmine tüdruksõber siis märatsemas,“ muigas vannituba. “See on ju nii selle hullu Kadi moodi, et kättemaksuks aknad kinni laduda või peaga kraanikauss katki peksta.” Elutuba hakkas seepeale irvitama, nii et tal tuli tapeet suunurkadest lahti ning ta ütles: “Aaaa jajah rsk... kle aga võtame siis ühe viina veel peale... mul lagi lõhub nii valutada rsk... pealegi ei tule Vello enne ülehomset nagunii tagasi."

Kui Vello ükskord koju jõudsin, siis oli nad üldse läinud... ainult esik kükitas hirmunult nurgas ja magamistuba magas norinal, teadmata, mis üldse oli juhtunud. Rõdu oli enesetapu äärel ja karjus, et hüppab alla, kui elutuba ja vannituba korrale ei kutsuta ja normaalset elukeskkonda ei tagata.

(Leitud FB avarustest)

1 comment: