Monday, March 28, 2011

Ikka juubelipidustused


Ma ju ütlesin, et mul ei olnud mitte ainult üks sünnipäev, üks juubel, vaid pidustused kestavad aasta läbi (me tähistame ju EV 90. juubeliaastat jms, miks siis MINA peaksin leppima vaid ühe sünnipäevaga:D). Seega oli mul sel nädalavahetusel sünnipäev vol 2. Rahulikum ja kodusem kui vol 1. Selline mõnus laupäevane koosviibimine päälinna-sugulaste seltsis. Mulle meeldivad sellised koosviibimised, ma ei teagi miks, ja kui nüüd üdini aus olla, siis on mulle sellised üritused juba lapsest saati meeldinud. Ega Janek mind ilma põhjuseta nohikuks ei kutsu:)
(lihtsalt niisama vahemärkusena: ma sain nädalavahetusel endale lõpuks ometi ka "nohik-prillid", mida ma tükk aega juba taga olen ajanud.)

Olgugi, et kodune ja rahulik, ei möödu ükski minuga seotud üritus ilma tillukeste äpardusteta. Esiteks tegin ma täpselt Gordon Ramsey retsepti järgi amaretto-kooki (okei, amaretto jäi kogemata lisamata). See lõhnas oivaliselt ja nägi vormis imekaunis välja, kuid nagu ma noaga selle kallale asusin, pudenes see tuhandeks tillukeseks tükiks. Retsepti järgi pidi see vaid pealt natuke pragunema. (Ma olen alati öelnud, et koogid ei ole minu teetassike, on väga väheseid kooke, mis mul välja tulevad nii nagu peaks.)
Lisaks sellele vaatasin korraga, et Janeki õde läks kahtlaselt näost punaseks, põhjust ta mulle öelda ei tahtnud. Pika pinnimise peale küsis ta, et kas pitsa peal oli tigu meelega. Tigu? Ma tegin hakkliha ja tuunikalapitsat! Mis tigu? Selgus, et tema pitsale oli sattunud kõige ehtsam tigu koos oma majaga. Ma oleks muidugi võinud teha näo ja öelda, et "issake, see on gurmee-pitsa, kuidas sa aru ei saa", aga selle asemel punastasin hoopis mina ka. Kust see tigu sinna sai, ma ei tea, müstika. Salatilehtede vahelt? Igatahes päris tragikoomiline vahejuhtum.

Sünnipäevaks sain ma ka ühe kauni orhidee. Mille üle mul oli väga hea meel. Miks? Ma armastan orhideesid, aga olen vähemalt viis-kuus tükki välja suretanud. Nagu kõik teisedki toataimed tegelikult. Seepärast ei raatsi ma neid ise enam osta. Janek aga hoidis peast kinni - jälle üks lill, mida ta hooldama peab hakkama ja elule tagasi äratama kui ma olen selle kas üle- või alakastnud. Aga pole hullu, tal on see juba päris hästi käpas:D (Minuga koos elades on sellised asjad vist paratamatus?)




Ps: Today I'm wearing this - sussid: saadud Aqua Spa'st; teksad: vanad Levis'ed. Mis mul veel seljas oli, ausalt ei mäleta.

(Tahtsin lihtsalt tibake rõõmsat meelt oma blogisse tuua ja tsips nalja teha;))

2 comments:

  1. nõme nali, väga lame... kes aru saab, mis selle nalja taga on, sellel pole naljakas... aga oma margi teed küll aina rohkem täis

    ReplyDelete