Monday, March 14, 2011

Juhheiii!!!



Tõeline juhhei! Rohkem ei oskagi ma midagi öelda. Võiksin oma 30. juubelist PIKALT PIKALT kirjutada, aga kuna seekord oleks nali paljus minu kulul, siis ma eelistan vaikida. Kuid ma julgen uskuda, et see juubel jääb küll kõigile meelde.
Aitäh, kallid sõbrad ja sugulased (ja eelkätt Janek), et minuga tähistasite ja minuga hakkama saite;) Keegi kunagi ütles, et tõeline sõber on see, kes teab sinust kõike ja sa meeldid talle sellest hoolimata. Mul on sellised sõbrad olemas.

PS: Sain sünnipäevaks ka kukekujulise ripats-kell-kaelakee. Ei tea, kas see oli vihje:D




Ja kunagi saan ma oma lastelastele rääkida, et vot minu noorus(?)ajal olid sellised peod (mida nad kindlasti oma kiiktoolis istuvast hallipäisest ja kuduvast vanaemast ei usu)...

4 comments:

  1. Palju palju onne sulle!

    Ei tea kyll, mis seal juhtus, aga pildi jargi vist oli igasugu tsirkust:) On mida maletada.

    ReplyDelete
  2. Koogi ja kohvi ajal oli mu meelest kõik veel vägagi vaoshoitud (vaatamata mõnedele tulisematele vaidlustele, mida ikka eriarvamuste korral ette võib tulla, ja mis lõppesid küll konsensusele jõudmata, kuid üldiselt rahumeelselt). Aga mis juhtus peale n.ö ametliku osa lõppu, see tundus kuuldu põhjal pigem midagi sarnast Tõehetkele olema ja ehk oligi hea - kuigi see võis ka ebameeldiv olla, siis head ja olulised suhted selle all ei kannata ja muutuvad pigem tugevamaks.

    ReplyDelete