Wednesday, February 2, 2011

Ja tõepoolest huvitav, MIKS...





...prügiauto pole detsembrist saati Ussipessa jõudnud. Kuni detsembrini oli meil lumekoristuse kohta öelda vaid kiidusõnu, aga mis siis nüüd juhtunud on? Pildid räägivad üldiselt rohkem kui tuhat sõna. Seetõttu polegi mul väga palju rohkem öelda, kui et pilt Ussipessa viivast teest ja "õigele poole" külakeskusesse (kus elab veidike rohkem rahvast, k.a kulla külavanem) viivast teest on tehtud ühel ajal. Samal ajal kui külavanema telefonist vastati meile, et "ilmselt pole traktor siia kanti veel jõudnud, te peate sellest aru saama, et neil on reageerimisaeg..." Ilmselt. (Ilmselt pole selle poole elanikel ka mingit muret prügiautode läbipääsuga, sest selle tee peale mahuks neid kõrvuti kolm tükki, KUIGI tee asub samamoodi lageda peal nagu "meie poolele" viiv tee algus.
Mida ma pean tegema, et "valel pool" olev tee ka lahti lükatakse? Et ma koju saaks? Prügiautost rääkimata? Vallavolikogu liikmeks hakkama? Keskerakonda astuma????

2 comments:

  1. Kui külavanem arvas, et pole mõtet valda helistada, aga tee ikka lahti lükkamata, siis ma ilmselt helistaksin küll valda. Vallavanemale või kommunaalosakonna juhatajale või misiganes ametimehed seal olla võiksid. Hea, kui oleks traktoristi tel nr olemas, saaks otseallikast uurida, kunaseks tööleminekut planeerida võiks, prügiauto tellida vms. Aga kui taas aeg valida külavanemat, siis valiks kedagi teiselt poolt, s.t oma poole pealt külast:).

    ReplyDelete
  2. peaks vist ise külavanemaks hakkama. aga kuidas see käib:D

    ReplyDelete