Tuesday, December 7, 2010

Uskuge või mitte...


...aga "Spunki otsides" on müünud paremini kui oleksin julgenud oodata. Ehk siis teiste sõnadega kui poleks riskinud ja suuremat kogust seekord trükkinud, oleks raamat hetkeks läbi müünud:)
Nüüd mõtlen, mida moodsa külaromaaniga teha. Kas oodata järgmise aasta lõpuni? Lasta välja oma 30.juubeliks? Või...Samas on mind Saue raamatukogus ootamas suur hulk vahvaid laste joonistusi, ehk siis vaikselt tahaks "Ökovanaema" järje kallal tööle hakata. Martin hakkab ju siiski sügisel kooli minema ja on nii palju uusi asju juurde õppinud:)))

3 comments:

  1. Ma olen uhke Su üle!
    Mul on ka see raamat olemas ;)
    Aga külaromaan võiks ikka varem ilmuda, siis saaksid autoritasu eest hea juubelipeo korraldada ;)

    ReplyDelete
  2. Lugesin viimase konkursi kohta (infot tegelikult suht vähe, võibolla osalejatele rohkem) ja oskagi nagu miskit kosta. Kuigi loen erinevatel teemadel ja erineva raskusastmega kirjandust, vajan siiski aegajalt ka midagi lihtsamat, meelelahutuslikku, elulähedast (ei ole solvanguna mõeldud :))ja kuna mulle su stiil sobib, siis ühinen Kaidi arvamusega - trükki.

    ReplyDelete
  3. Viimane konkurss oli feil...ja seda mitte osalejate vaid korraldajate poolt. Infot polnudki rohkem kui see, mis sa arvatavasti lugesid:(

    ReplyDelete