Thursday, November 25, 2010

Minu jonn!


Täna hommikul sain ma üle pika aja blogiteemalise etteheite. Kui arvate, et keegi on jälle selle ära keelanud või käseb ära kustutada, siis te eksite, etteheide oli hoopis selline: "Kui paned inimesed oma blogi fännama, siis ei ole ilus hoida kolm päeva kõiki teadmatuses??? Kus on uued lood???"
Nojah...tõsi ta on, et ei ole ilus. Olen nõus. Aga mul on selgitus ka olemas - minu jonn! Teiste sõnadega, selle kõrval, et üritan uuel tööl asjadest aru saada, midagi kasulikku ära teha ja oma eksistentsi õigustada, olen ma täna hommikust saati üritanud ka oma telefoni arvutiga ühendada. Või siis kui täpsem olla, siis ma olen seda üritanud eile õhtust saati. Kuna ma just kõige tugevam IT-naine ei ole, siis pidi eile õhtul Janek mu vahepeal Hugoga jalutama saatma, et mu sajatused ja tahtmine arvuti või telefon aknast välja visata lahtuks. Ei aidanud mu sajatused, ei aidanud Janeki kannatlikkus. Telefon ja arvuti jäid omavahel ühendamata! Miks mul seda nii väga tarvis oli? Sellepärast, et tahtsin Janekile ühte tabelit näidata, temaga diskuteerida, vaielda, arutada jne jne jne, aga see tabel oli mu meilboksis ja internetiühenduseks oli mul vaja telefon arvutiga ühendadada!
Ja nüüd, rohkem kui 12 tundi hiljem, (kui mul tegelikult seda ühendust ju vaja ei olnudki) nägin ma lõpuks ometi tulemust - "Bluetooth modem on nüüd ühendatud". ma ei tea küll kuidas ma sellega lõpuks hakkama sain ja millist tarka nuppu ma vajutasin, aga sel polegi tähtsust, vähemalt ei pea ma enam nägema "no modem found", "failed to connect" jms, mis eile mu harja rohkem kui punaseks ajasid.
Kahju ainult et Janekiga vaidlemine jääb ka täna õhtul ära, sest täna on trennipäev (kui veidralt see kõlab!aga jah, ma olen seal käinud 50% rohkem kui aeroobikas, ehk siis juba kaks korda ja täna lausa kolmas kord!). Pärast kätekõverdusi (mida ma suudan teha 4tk!), istesse tõuse (mida ma suudan teha 37!), topispallide loopimist (millega ma saan hakkama) ja tõkkejooksu (okei, jooksuks on seda ilmselge liialdus nimetada) ei taha ma muud kui veidike diivanil vedeleda ja igiseda, et kõik kohad on kanged:)
Kuid igatahes "modem on nüüd ühendatud" - seda võib nimetada juba töövõiduks, kas pole?
(Aga blogi tõttu jäi nüüd lõuna vahele:()

No comments:

Post a Comment