Friday, October 1, 2010

Kummaline päev


Täna oli üks järjekordselt kummaline päev. Kõige pealt positiivne kohtumine Ibseni teemadel, kus sain nii palju tarka nõu ja positiivset jõudu edasi minekuks, projektiga jätkamiseks. Oktoober tõotab tulla üks huvitav ja põnevaid kohtumisi täis kuu.
Edasi sain, tõsi küll, eitava vastuse ühest "ettevõttest", kuhu kandideerisin olles viimased kaks nädalat ootusärevuses, sest tegu oli väga ambitsioonika ettevõtmisega. Eitav vastus ei olnud üldsegi ebameeldiv nagu mõningal juhul sellised vastused kipuvad olema, mulle mõjus inspireerivalt isegi juba see, et minu kandidatuuri kaaluti ja koos tänase eitava vastusega saadeti mulle edasi ka üks tööpakkumine. Jah, loomulikult pean ma sinna kandideerima nagu kõik teisedki ja mul ei ole mingeid eeliseid, kuid mulle meeldis selle eitava vastuse sisu "kuna laia kogemustepagasiga huvitavaid inimesi on meie valdkonnas alati vaja, siis soovitan Teil kindlasti kandideerida..."
Viimaseks üllatuseks oli kutse seminarile Riiasse. Tõotab pakkuda uusi kogemusi, tarkusi, kasulikke teadmisi, ehk isegi uusi põnevaid tutvusi.
Mulle tundub, et elu tahab mulle midagi öelda? Back in bussiness (kas ma kunagi olengi varem "in bussiness" olnud?) või on läbimurre (milleks? kelleks?) tõesti lähedal?

2 comments:

  1. Ei ole ekspert küll, aga kuna õigekeel mulle vägagi korda läheb, siis ei pea paljuks selliseid küsitavusi kohe järgi uurida, et edaspidi teaksin. Riiasse on küll kummaline - harjunud ikka Riiga ütlema, aga EKI keelenõuande kohaselt ei ole see vale, nagu ei ole vale öelda ka Lätisse ja Leedusse, kuigi tavaliselt kasutatakse ikka rohkem Lätti ja Leetu.

    ReplyDelete