Monday, March 29, 2010

Õigeks ajaks kohale jõudmise miinus on see, et kohal pole kedagi teist, kes seda märkaks


Suures Ja Tähtsas Ettevõttes loetakse alati minuteid. Kuna keegi tuleb. Kuna keegi läheb. Kui palju keegi hiljaks jääb. Tähtis on KELLAST KELLANI kohal olla. Kõige enam jälgitakse mutrikeste liikumist.
Täna tuli Suurde Ja Tähtsasse Ettevõttesse Uus Alam. Jõudis kohale kümme minutit enne poolt kaheksat. Poole kaheksaks oli kokku lepitud kohtumine Tatraveskiga. Loomulikult ei olnud Tatraveski veel jõudnud. Ka kolmveerand üheksaks ei olnud temast kippu ega kõppu. Uus Alam ootas. Piinlik oli. Mutrikese arvates näitab selline käitumine Ettevõtte suhtumist oma töötajatesse. Tatraveski on Ettevõtte nägu.
Veerand kümneks oli Tatraveski kohal. Mutrike mõtleb, et kui Tatraveski muidu kella ei tunne, siis sellistel päevadel kui on kokku lepitud kohtumine või tööle tuleb Uus Alam võiks Tatraveski küll õigeks ajaks kohale jõuda. Kui tahtejõuga ei saa, siis jonniga.
Huvitav, kas Tatraveski on täna tund aega kauem tööl, et töötunnid täis teha:D

Üldse on Mutrike pannud viimasel ajal tähele huvitavat suhtumist. Enam ei saa üldse kindel olla, kas ja kuna keegi tööle tuleb. Näiteks reedel ootas Mutrike Endast Targemat Inimest, kell oli juba üheksa läbi, inimest ikka ei tule. Mutrike polnud ainus, kes ootas. Keegi ei teadnud, miks ta juba tööl ei ole. Selguse tõi Tähtis Inimene:"Aga ta ei tulegi täna, ta sõitis juba eile Välismaale tagasi." Mutrike mõtleb, et viisakas oleks neljapäeval "head aega-le" lisada ka, et "mind homme ei ole".
Kui Mutrike mingil põhjusel vaba päeva võtab, kirjutab ta eelmisel päeval kõigile: "Homme mind ei ole". Seda ei tee aga Tatraveskid ja isegi mitte Sekretär (vabadust, Juhtkonna Assistent). Esmaspäeva hommikul küsib Üks ja Teine ja Kolmas:"Kas Sekretäri (vabadust, Sekretärist Üks Ametikoht Kõrgemal Tasemel Töötaja )ei olegi?". Ei ole, aga seda teavad vaid Valitud Inimesed.

Kas Tähtis Inimene täna tuleb? Kes seda teab....
Aga Mutrikesest Targem Inimene? Kust meie teame....

Kõige rohkem meeldis Mutrikesele, kui ta Firmasse B hiljuti kirjutas ja sai vastuseks out-of-office-replay: "Olen 22.03 - 31.03 puhkusel".

No comments:

Post a Comment