Wednesday, February 17, 2010

Teekond eikuhugi.....


Mutrike ühest korrast ei õpi. Läks jälle Kurja Pangatädi torkima. Seekord vastupidise sooviga - eestlane ikka ei oska ilma suure laenukoormata elada.
ja peale selle, Mutrike küll deklareeris kõva häälega, et tema enam horoskoope ei usu, aga no kui ikka lubatakse, et Tiigriaasta on soodne veemärkidele ja
soovitatakse riskida, siis...
Niisiis. Kirjutas Mutrike Kurjale Pangatädile ja küsis, millised oleks laenu saamise võimalused (summale x) ja tingimused?
Kuri Pangatädi kirjutas vastu, küsis, mis on laenuotstarve ja et sellised vastused annab laenukomitee ning soovitas teha taotluse internetipangas.
Mutrike kirjutas vastu ja sai "out-of office reply". Seekord oli Mutrike kannatlik, ei hakanud kedagi teist oma küsimusega tüütama. Täitis taotluse ära ja ootas.
Viis päeva hiljem tuli vastus: "Selliseid otsuseid teeb laenukomitee, oleks vaja ka teada laenu otstarvet. Samuti oleks vaja lisainformatsiooni ja ülevaadet Teie sissetulekutest ja kohustustest. Võite mulle meili peale saata oma krediidikohustuste ülevaate, maksuameti väljavõtte, tagatise väärtuse, suuruse/pildid, kaastaotleja andmed, krediidikohustused, pangaväljavõtted, maksuameti väljavõtte...."
Kuu aega tagasi maksis Mutrike osa oma olemasolevast laenust tagasi ja esitas täpselt need samad dokumendid. Jälle uuesti?
Meili teel küsis Mutrike, mis tegema peaks - suunati internetipanka taotlust täitma - lubati komitee otsust - internetipangast ilma komitee otsuseta suunati Mutrike tagasi meilivahetusse.
Mutrike küsis ju algatuseks vaid ühe lihtsa küsimuse? Või ei küsinud?
Igatahes ei jaksa Mutrike Kurja Pangatädiga jälle asju ajada.
ja ongi Mutrikesel 300 - 700 000 põhjust jääda Suure Ja Tähtsa Ettevõtte Kuningriiki!

No comments:

Post a Comment