Wednesday, December 2, 2009

Käbid ja kännud ja mutrid ja saapad


Käbi ei kuku kännust kaugele, eksju? Järelikult ei kuku ka Kruvid Mutrikesest väga kaugele. Mutrike on alati oma tillukesele õele eeskujuks olnud, seega pole ju üldse imelik, et Mutrikese tilluke õde Mutrikese moodi on. Vähemalt mis puutub kingadesse ja numbritesse.
Tilluke Delisa sattus kingapoodi ja leidis saapad, mis karjusid "Osta mind, osta mind, osta mind!" Tilluke Delisa ei olnud päris kindel, proovis ja vaatas ja...
Kodus jäi ikka kripeldama ja läks uuesti tagasi, vaatas ja proovis ja vaatas ja...Aga ikka ei ostnud veel. Kolmandal päeval läks tilluke Delisa tagasi poodi ja otsustas saapad siiski ära osta. Popi Firma saapad maksid vaid 690,- ja oleks olnud patt need poodi jätta. Õnnetuseks tuli välja, et tillukese Delisa arvel ei olnud raha ja saapad tuli järgmise päevani kinni panna. Neljandal päeval läks tilluke Delisa jooksusammul poodi ja saapad olid juba käeulatuses, peaaegu jalas...kui selgus, et saapa hind oli 1690,- Tillukesel Delisal ei olnud jälle piisavalt raha. Tuli saapakesed uuesti kinni panna!
Viiendal päeval läks tilluke Delisa uuesti poodi - kaasas igaks juhuks 2690,- krooni, et mine tea....Saapad olid olemas! Raha oli olemas! Aga tilluke Delisa oli kinni pannud vale numbri! Õige paar oli juba kaubaks läinud! Nüüd peab tilluke Delisa ikka veel ilma saabasteta olema ja lootma, et neid on veel mõnes teises poes alles.....
Mina ei tea, mis meie pere naistel viga on, kui asi kingadesse puutub. Mutrikesel on kodus 65 paari kingi, aga jalga pole ikkagi midagi panna:( Mutrikese õel on vähemalt sama palju kingi, aga ikka pole midagi jalga panna. Mutrikese emal on peaaegu sama palju kingi, aga ikka ei ole midagi jalga panna. Ja kõik me läheme pööraseks, kui meie silme ette satub silt "Shoes - 70% off!" ja numbreid ei tunne meist kingaostu puhul mitte üks;)
Kui mehed vaid teaks....

1 comment:

  1. No selle häda peale tuleb üks kuldkalamäng ju täitsa sobivalt:

    Mängult said sa kätte kuldkala.
    3 soovi on tavapärane taks. Soovi!
    Ja kutsu kolm blogisõpra kala püüdma.
    Tervisi!

    ReplyDelete