Thursday, November 12, 2009

Säravad vildikad


Mutrike ongi paha sõbranna. Väga paha sõbranna. Mitte ainult ei pane ta Barbie-Kaid mõtlema, vaid ta on nii julm, et kutsub oma sõbrannasid Suurde ja Tähtsasse Ettevõttesse tööle. Mutrike on lausa nii rumal, et ta üldse ei mõtle, millised tagajärjed võivad tema tegudel olla. Ma ise pole küll kõige teravam pliiats, olles lisaks sellele ka Suures ja Tähtsas Ettevõttes nähtamatu, kloun, kellel linnast ära sõitnud tsirkus maha jättis, aga mul on sõbrannadeks ka mõned üsna Säravad Vildikad.
Mutrike palus mõtlematult oma Säravatest Vildikatest Sõbrannadel oma cv-d saata, et mis seal siis ikka, kust ma oleksin võinud aimata, et asjad sellise suuna võtavad ja neid kohe siia kutsuma hakatakse. Aga hakati! Aga kui tulevadki? Aga, aga, aga, aga.........Kas nad tulevikus jäävad mu sõbrannaks? Või hakkavad mind süüdistama, et....
Ahjaa, Tähtis Inimene lubas Mutrikese näpud sahtli vahele panna, et ta pole neist Vildikatest varem kõssanud. Mutrike oli nii rumal, et ei osanud aimata, et kui on vaja "ostlejat", siis kõige sobivamad selleks võiksid olla tema hoopis teisest valdkonnast Vildikad;)
Kuigi, kui IGAS naises on "ostleja"-geen juba sisse kodeeritud, siis võib olla tõesti...Mutrike lihtsalt ei oska nii laialt mõelda.

No comments:

Post a Comment