Friday, November 13, 2009

Oh, okay. Um, I invented Post-Its




Mutrike on siiski juba nii palju vana, et keskkooli lõpetamisest on möödas 10.aastat - uksele on koputamas koolikokkutulek. Sellised kokkutulekud panevad alati mõtlema, et millega siis vanu kaaslasi põlvist nõrgaks lüüa.
80% minu vanadest klassikaaslastest tuleb lööma lastega - ma ei ole juba ammu suutnud jälgida palju neid lapsi kokku on, aga viimaste andmete järgi saaks ühe tillukese küla algkooli küll kokku.
5% tuleb lööma saavutustega - igas koolis ja klassis on ikka keegi, kes midagi saavutanud on. Ma hetkel küll ei tea, kes need olla võiks, aga kahe nädala pärast saan ma kindlasti selles osas targemaks.
5% tuleb lööma iluga - igas koolis ja klassis on ikka keegi, kes on kena olnud, olemas ja jäämas.
5% ei tule üldse kohale, sest neil pole millegagi teisi rabada ja
5% tuleb kohale ja ei raba absoluutselt mitte millegagi.

Otse loomulikult kuulub Mutrike viimase 5% hulka. Tal pole mitte millegagi kelkida, ei laste ei saavutuste, ei ilu ei... Isegi mehi ei lubata sellistele üritustele kaasa, muidu riputaks vähemalt mehe aksessuaariks käevangu - mehe rinnal diskreetne kuid siiski märgatav oranž sildike, mis annab aimu staatusest. Nüüd tuleb küll õe käest kasvõi Guessi käekott laenata. Mingigi pilkupüüdev aksessuaar. Mitte küll ekstreemselt originaalne, kuid siiski annab aimu staatusest, et maainimesed ei ole ikka alati vaid Laisad ja Joodikud, vaid neil läheb nii hästi, et nad saavad endale lubada ka igasugu Kalleid Asju.

Mutrikese ema ja onu on sama kooli lõpetanud - küll PALJU varem, aga ikkagi. Nende seis on oluliselt parem, nemad saavad end vastavalt vajadusele sokutada nii esimese 80% kui ka järgneva 15% hulka. Mutrike võiks siis heal juhul end nende sulgedega ehtida? Sest Mutrike ju veel siiski noor, aga kui tema suguvõsas nii palju tegusaid ja toimekaid inimesi ees, siis küll Mutrike ka kunagi neile järgi jõuab. Lisaks on nii Mutrikese emal kui onul arvestusväärselt atraktiivsed autod, kui keegi peaks vaatama, millises tõllas Mutrike saabub. Atraktiivsem oleks küll õemehelt Lexus laenata, aga...
Ja kui keegi küsib, et millega Mutrike hakkama on saanud, siis Mutrike võib ju vastata, et: "Oh, okay. Um, I invented Post-Its..."

Aga mida selga panna?

PS: Barbie-Kai teatas, et tema ei tule, sest:
1)ta on paks (of koors)
2) tal pole midagi selga panna
3) ta lasi kunstripsmed ära võtta ja nüüd ta näeb välja nagu oleks haige:)

4 comments:

  1. Hmmm, millega ma rabaks... Lastega?!? Saavutustega?!? Iluga?!? Hmm, ma löön hoopis sellega, et lähen kohale, mis on minu puhul haruldane ju! :D

    ReplyDelete
  2. mutrikese blogi lugedes olen sada prossa kindel, et ta rabab tekstiga :)

    ReplyDelete
  3. Mutrikest VÄGA põhjalikult tundes olen kindel, et ta rabab KÕIGEGA, sest ta juba ise on nii RABAV!!!! Inimene, kellest kõik arvavad midagi, sest Mutrike ei jäta kedagi ükskõiksesks. :) Ah jah, lastega veel ei raba, aga küll jõuab...

    ReplyDelete
  4. kas sa kallis, "seera", TÕESTI tuled kohale - no vot sellega sa rabad tõesti:D

    ReplyDelete