Wednesday, November 18, 2009

Dolce&Gabbana,Gucci, Armani, Versace ....



Eile oli Tähtsas ja Suures Ettevõttes komplimentide jagamise päev. Mutrike sai mitme komplimendi osaliseks.
1) Tatraveski nr 1 uuris ja puuris tükk aega Mutrikese juuksevärvi ja lausus siis: "Issake, ma hakkan ka täna pead värvima ja mõtlen hirmuga kui juhtuks selline õnnetus kui sinu peas!"
2) Üsna arvestusväärse ringiga jõudis Mutrikeseni info, et Tatraveskit nr 1 oli häirinud Mutrikese alumised ripsmed. Värvimata noh! No kuidas saab niiviisi tööle tulla, nagu üldse ei hoolitseks enda eest.
3) Mutrike ostis endale prillid, üsna stiilsed, arvuti jaoks. Esimese asjana võtsid Mutrikese uued aksessuaarid ette Tatraveskid ning uurisid ja puurisid, mis märki prillid võiks kanda. Mutrikese prillidel ei olnud suurelt ja sädelevalt kirjas Dolge&Cabbama, vaid hoopis Tundmatu Firma (vähemalt Tatraveskitele) ja Mutrikese prillid olid täiega out! Maha visatud raha! Ja ei tea, kas sobivad ka õigesti....
4) Mutrike ostis endale mõnda aega tagasi Tuntud Firma saapad. Sellise firma, mida Tatraveskid ka tunnevad. Mutrike tahtis ka uhkustada ja ütles, et tal jalas MaxMara saapad. Jälle uurisid ja puurisid Tatraveskid saapaid põhjalikult ning jõudsid järeldusele, et täitsa nõme, et firmamärki pole kusagilt näha. Mis mõtte on osta kalleid asju, kui keegi märki ei näe. Mutrike ei teadnud, et see on kõige tähtsam ja mõtleb, et äkki peaks hinnasildi tagasi saapa külge panema?
5) Ja Mutrike oli liiga paksult riides, ega siis tali veel ei ole, et vaja talvemantliga käia! Mutrike ise kujutas ette, et karusnahast ääris ei tee veel mantlist talvemantlit, aga kui Mutrike millestki muust niikuinii midagi ei tea, mida teab Mutrike moest. Miks Mutrike üldse arvab, et tal on hea maitse ja stiilitunnetus? Kust ta sellise jultumuse võtab? Moesuundade üle otsustavad Tähtsas Ettevõttes Tatraveskid. Jama kui Mutrike paksult riides käib, jama kui paljalt. Alles hiljuti oli Mutrike liiga paljalt riides - puha paljad käsivarred, kas külm ometi ei ole???
Mutrike pole tükk aega nii palju kenasid komplimente saanud. Nii tore, kui teised sind märkavad!

No comments:

Post a Comment